Express register today’s come and go times in this widget

This widget is available for QBIS Time users

I Kom och Gick-widgeten kan du på ett enkelt sätt registrera när du kommer och går på en dag utan att behöva lämna dashboarden.

I denna widget kan du bara registrera din arbetstid på dagens datum, som du ser överst i widgeten. Behöver du ändra tidigare dagar ska du använda ditt tidkort.

1. Skriv in klockslaget när du kommer, hur lång lunch du haft och när du går för dagen. Klicka på spara knappen.
  2. I sammanfattningen under ser du vad som är registrerat för den aktuella veckan, samt den totalt arbetade tiden för veckan.

Längst ner finns länken ”Visa tidkort”, som på ett smidigt sätt förflyttar dig direkt till ditt tidkort.